Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Ziua copilului 2013

Ziua copilului 2013

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova va invita sa participati la actiunea:

„PARFUM SI CULOARE – FLORI DE MAI”

Organizata in cadrul Gradinii Botanice Bucov in perioada 31.05 – 2.06.2013

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova organizeaza o suita de activitati cultural – educative destinate celor mici, ce se vor desfasura în perioada 31 mai – 2 iunie a.c., respectiv, vineri, sâmbata si duminica, între orele 11 si 13, la Gradina Botanica Bucov, sub genericul „Parfum si culoare – flori de mai”.

Aflata în plin proces de amenajare, Gradina Botanica Bucov începe sa prinda contur, Sarbatoarea copilariei fiind un bun prilej pentru specialistii Muzeului de a oferi copiilor si nu numai lor ocazia de a vedea cum se naste o gradina botanica, prezentarea proiectului Gradinii Botanice în ansamblul ei, o expozitie de flori, în colaborare cu firme specializate în horticultura, curiozitati din lumea plantelor, concursuri si discutii pe teme botanice etc.

Îi asteptam la Gradina Botanica Bucov pe totii copiii si elevii din gradinite, scoli si licee, însotiti de educatoarele, profesorii, colegii, prietenii, parintii si bunicii lor, fiindca oamenii iubesc florile la orice vârsta, iar dragostea de natura si de frumos nu se ofileste cu trecerea timpului. Intrarea libera.

Sari la conținut