Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

​„Târgul de Educatie pentru sanatate”

Invitam ploiestenii la o serie de workshop-uri creative si educative!

„Târgul de Educatie pentru sanatate” este un proiect interjudetean aprobat de MEC, aflat la editia a II-a si desfasurat în colaborare cu Muzeul Judetean de Stiintele Naturii din Ploiesti. Târgul se desfasoara de-a lungul unei zile (vineri) si cuprinde 14 standuri expozitionale.

În prima zi de vineri a lunii iunie, Colegiul National Ion Luca Caragiale, din Ploiesti va sustine un eveniment local unic, cu scopul de a comunica si de a promova bunele practici din domeniul educatiei pentru sanatate.

„Târgul de educatie pentru sanatate”, va avea loc în data de 6 iunie 2014, începând cu ora 10:00, în Sala de sport a Colegiului National Ion Luca Caragiale Ploiesti. Scopul proiectului este acela „de a oferi informatiile teoretice si practice targetului tinta – elevi, parinti, profesori si educatori – în vederea întelegerii si adoptarii de catre acestia a conceptelor legate de sanatate, într-o maniera creativa, relaxanta si interesanta”, asa cum ne povesteste, cu pasiune, Prof.Dr.Mariana Musat, organizator al proiectului.

Activitatea proiectului consta în dezvoltarea si prezentarea unui numar de 14 standuri, fiecare stand abordând o dimensiune diferita a educatiei pentru sanatate. Expozantii fiecarui stand îi asteapta pe participanti, cu materiale informative prezentate într-o maniera creativa si usor accesibila, ce acopera principalele subiecte de interes din sfera educatiei pentru sanatate: igiena personala, alimentatia echilibrata, sanatatea mediului, consum si abuz de substante toxice, relatii interpersonale, sanatatea reproducerii si sexualitatii, miscare si sanatate, igiena sanatatii etc.

Sari la conținut