Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Vacanta la muzeu

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova anunta închiderea cursurilor programului „Vacanta la muzeu” joi, 28 august 2014 ora 10.00. 

Activitatea inclusa în programul educational: „Un pas mic spre MUZEU – Un pas mare spre CUNOASTERE” s-a desfasurat în perioada iulie –august sub genericul „Natura Artist – Eu Artist” a fost sustinuta de muzeografi Si conservatori adresându-se copiilor cu vârste cuprinse între 6-13 ani. 

Cursurile s-au desfasurat în sala de lectii a Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova în fiecare zi de luni pâna vineri de la orele10.00 la orele 12.00 iar cursantii au realizat diferite obiecte, care au contribuit la dezvoltarea imaginatiei, creativitatii, folosind ca sursa de inspiratie NATURA.

Odata cu închiderea cursului organizatorii au realizat o miniexpozitie pe holul muzeului cu obiectele confectionate Si cu imagini din desfasurarea cursului. Participantii vor primi diplome.

În prezent expozitia poate fi vizitata la sediul Muzeului Omului din Palatul Culturii, str. Erou Calin Catalin.

Dupa vernisare elevii îsi vor primi obiectele confectionate de ei în timpul cursului.

Sari la conținut